۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۸
کد خبر: ۵۰۶۹۱۲
مدیر حوزه های علمیه هرمزگان مطرح کرد؛

ضرورت تخصصي شدن امر آموزش و تبليغ دين 

مدیر حوزه های علمیه هرمزگان با اشاره به ضرورت تخصصی شدن امر آموزش و تبليغ دين، اطلاع‌رسانی دینی را مستلزم بهره‌گیری از تمامی ابزارهای موفق و پیشرفته در دنیا دانست و گفت: تبلیغ و اطلاع رسانی دینی تكليف شرعى و جهاد اجتماعى است.
حجت الاسلام مختاری

حجت الاسلام روح الله مختاری مدیر حوزه های علمیه هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به سالروز تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: اول تیرماه هرسال در تقویم نظام جمهوری اسلامی به مناسبت سالروز تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی به نام روز تبلیغ و اطلاع‌رسانی دینی ثبت شده است.

وی افزود: اصل تأسیس نهاد سازمان تبلیغات اسلامی به‌فرمان حضرت امام (ره) و در ادامه تاییدات مقام معظم رهبری بیانگر ضرورت کار تشکیلاتی فرهنگی و دینی و سامان دادن به برنامه‌ های مکتبی و تبلیغی و همچنین بهره‌مندی از ابزار و روش‌ های سنتی و مدرن در نشر فرهنگ محمدی، علوی و فاطمی است.

مدیر حوزه های علمیه هرمزگان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص مسأله تبلیغات اشاره و تصریح کرد: به فرموده معظم له مسأله تبلیغات از مسائل بسیار مهم این کشور و انقلاب و موضوع آن اشرف موضوعات است.

حجت الاسلام مختاری با تاکید بر اینکه در اسلام تبليغ از قداست خاص و جايگاه ويژه‌ اى برخوردار است ابراز داشت: تبلیغ و اطلاع رسانی دینی به عنوان يك تكليف شرعى و جهاد اجتماعى شمرده مى شود.

وی ادامه داد: امروزه با پيچيده تر شدن دنيا و وسايل ارتباط جمعي، تبليغات مهمترين نقش را در فريب يا هدايت ملت ها دارد و بخش عظيمى از بودجه سالانه كشورها را به خود اختصاص مى‌ دهد.

مدیر حوزه های علمیه هرمزگان، فعالیت در عرصه تبلیغ دینی را کاری مهم و با اهمیت عنوان کرد و افزود: روحانیان نماد اسلام و افسران خط مقدم مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمنان و دفاع از ارزش‌ های اسلامی هستند و اهتمام جدی این قشر تاثیرگذار در پیشبرد امور فرهنگی و تبلیغی در استان هرمزگان مورد تأکید است.

وی با تاکید بر ضرورت تخصصي شدن امر آموزش و تبليغ دين اذعان داشت: ديگر نمي‌ توان با شيوه‌ هاي سنتي نسل امروز را با مذهب و دين آشنا كرد، در صورتی که عملکرد و رفتار ما برخاسته‌ از عقايد و ديدگاه هاي‌ مذهبي‌ باشد، مي‌ توانيم‌ ديگران‌ را به‌ خود جذب‌ و آنان‌ را با دين‌ و علوم‌ قرآني‌ آشنا کنيم.

حجت الاسلام مختاری با اشاره به اهمیت فضای مجازی و تبلیغ دین در این فضا تصریح کرد: با گسترش و شکل گیری ارتباطات جدید، ضرورت تبلیغ چهره به چهره و بهره گیری از ظرفیت منبر و تاثیر آن همچنان به جای خود باقی است، ولی شکل برقراری ارتباطات در دنیای جدید متفاوت شده و بیشترین ارتباط در فضای مجازی انجام می‌ شود.

وی با بیان اینکه ارتباط گیری در فضای مجازی آسان است و از طرفی این سهولت مخاطراتی در پی دارد، افزود: با برنامه ریزی دقیق و هوشمندانه می‌ توان از فضای مجازی در راستای تبلیغ و ترویج ارزش های الهی استفاده کرده و شاهد تبلیغ دین در گستره‌ی جهانی باشیم.

مدیر حوزه های علمیه هرمزگان با بیان اینکه امروزه فضای مجازی به حقیقتی در زندگی افراد تبدیل شده و مردم به طور ویژه بخش قابل توجهی از وقت شان را در این فضا سیر می کنند تصریح کرد: با توجه به تبادل سریع اخبار و انتشار مطالب، مجموعه های انقلابی کشور از این فضا غفلت نکنند و با ایجاد مراکزی ویژه جهت پاسخگویی و دفاع از مبانی و همچنین ایجاد مراکز قدرتمندی برای هجمه به مبانی فکری استکبار، فضای مجازی رات هر چه بهتر مدیریت کنند.

حجت الاسلام مختاری با اشاره به مسؤولیت سنگین و خطیر فعالیت در فضای مجازی گفت: در جوامع مختلف قدرت از آن کسانی است که از بار مغزی و فکری بیشتری برخوردارند و ما نیز استثنا نیستیم.

وی در پایان، حضور فعالانه مبلغان، روحانیان، طلاب، فرهنگیان و فرهیختگان و دانشجویان را در عرصه فضای مجازی خواستار شد و گفت: باید هرچه سریع تر مراکزی جهت مدیریت و ساماندهی فضای مجازی ایجاد شود.‌/۳۰۲/۸۵۱/ب۱

ارسال نظرات